Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο φαίνεται να επιδιώκουν πάντα την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Όχι μόνο συνδέουν τους ταξιδιώτες με μερικούς από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, αλλά παρέχουν και πλήθος υπηρεσιών.

Ταξιδευόντας με μια αεροπορική εταιρεία που παρέχει πολυτελής υπηρεσίες, όπως premium καμπίνες σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, η χαλάρωση είναι σίγουρα δεδομένη.

Στο Pinguinos βρήκαμε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες που όλοι θα ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί τους.

Singapore Airlines – Καλύτερη Αεροπορική Στον Κόσμο

Ο κορυφαίος διεθνής αερομεταφορέας είναι για άλλη μια φορά η Singapore Airlines, η οποία έχει κερδίσει τη Νο 1 θέση τα τελευταία 25 χρόνια. Η Singapore Airlines είναι αυτή που ορίζει το πρότυπο για μια κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία. Ανάμεσα στο πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, ένας λόγος που βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι το φαγητό. Το μενού το επιμελείται μια ομάδα από διάσημους σεφ, και υπάρχει ποικιλία στις επιλογές του φαγητού. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήρωμα είναι εξαιρετικό, καθώς και η economy θέση είναι μια από τις καλύτερες.

Qatar Airways

Η Qatar Airways είναι πιστοποιημένη ως αεροπορική εταιρεία 5 αστέρων για την ποιότητα των αεροδρομίων τη, της υπηρεσίας και του προσωπικού. Η αεροπορική εταιρεία έχει έδρα το Κατάρ, και έχει ψηφιστεί ως η αεροπορική εταιρεία με το καλύτερο lounge και μενού. Η βαθμολογία των προϊόντων περιλαμβάνει θέσεις, ανέσεις, φαγητό και ποτά, IFE, καθαριότητα κ.λπ. και η βαθμολογία υπηρεσιών αφορά τόσο το προσωπικό καμπίνας όσο και το προσωπικό εδάφους. Αν ταξιδέψετε με την Qatar Airways είναι σίγουρο ότι η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Emirates

Η Emirates είναι μια από τις δημοφιλέστερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως και είναι κ αρκετά γνωστή στην Ελλάδα. Επίσης είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στη Μέση Ανατολή και ανήκει στην κυβέρνηση του Ντουμπάι. Σε διεθνές επίπεδο έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 150 πόλεις σε 80 διαφορετικά κράτη. Η Emirates παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά το προϊόν και τις υπηρεσίες που διαθέτει, και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές στον κόσμο.

Air New Zealand

Η Air New Zealand είναι η δεύτερη σε κατάταξη καλύτερη αεροπορική εταρεία στον κόσμο, και η καλύτερη στην περιοχή του Νότιου Ειρηνικού. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε εκείνη την περιοχή καθώς οι πιο συχνές πτήσεις της αφορούν την Αυστραλία και την ευρύτερη περιοχή. Επιπρόσθετα, η Air New Zealand έχει ψηφιστεί και ως η καλύτερη αεροπορική για την Economy θέση της, κάτι που την καθιστά εξίσου ανταγωνιστική με τις άλλες.

Δείτε Επίσης: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Japan Airlines

Η Japan Airlines είναι γνωστή και ως Nikko και αποτελεί την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ιαπωνία με έδρα το Τόκυο. Είναι βραβευμένη με 5 αστέρια για την ποιότητα των αεροδρομίων που επισκέπτεται, για τα προϊόντα της καθώς επίσης και για την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικου της. Έχει ένα εξαιρετικό εύρος υπηρεσιών και οι ταξιδιώτες που την έχουν χρησιμοποιήσει την συστύνουν ανεπιφύλακτα. Οι θέσεις είτε πρόκειται για premium είτε για economy είναι πολύ άνετες και με αρκετό χώρο για τον επιβάτη. Το φαγητό και τα ποτά κατάτη διάρκεια της πτήσης είναι φανταστικά και υπάρχουν πολλές επιλογές.

Virgin Atlantic Airways

Μια βρετανική αεροπορική που είναι αρκετά δημοφιλής για τις εξαιρετικές διεθνείς πτήσεις. Η Virgin Atlantic είναι πιστοποιημένη ως αεροπορική εταιρεία 4 αστέρων για την ποιότητα του αεροδρομίου της,  του προϊόντος και της άψογης  υπηρεσίας προσωπικού. Το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο είτε αφορά το προσωπικό εδάφους είτε το προσωπικό αέρος. Οι θέσεις που παρέχει η εταιρεία είναι πολύ άνετες και ευρύχωρες για να απολαύσει ο επιβάτης ένα άνετο ταξίδι. Το φαγητό είναι επίσης εξαιρετικό και η ιδανική επιλογή όταν κάνεις ένα υπεραντλαντικό ταξίδι.