Υπάρχουν πολλές και διάφορες μάρκες αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν, αλλά το νέο Audi Q3, είναι το αυτοκίνητο που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αυτό που θα το ερωτευτεί ο κάθε ένας με την πρώτη ματιά καθώς είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε οδηγός. 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Audi Q3 να ξεχωρίζει και να χαρακτηρίζεται επάξια ως το απόλυτο SUV, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Η ομάδα του Pinguinos, βρήκε για εσάς όλες τις πληροφορίες για το νέο Audi Q3, που θα σας πείσουν πως αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο για εσάς.

Audi Q3 - πόλη

Το Audi Q3 εμπνέει την απόλυτη πολυτέλεια

Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει το Audi να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα, είναι η πολυτέλεια τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Είναι γνωστό πως η ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου υπερέχει καθώς έχει εμπνευστεί από την κατασκευή του Q8. Ο Led φωτισμός του αυτοκινήτου, το σχήμα του αλλά και οι χρωματισμοί του, το κάνουν να διαφέρει στην κατηγορία του. Υπάρχουν διαθέσιμες 11 διαφορετικές αποχρώσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Ο χώρος είναι άνετος

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που κάνει το Audi Q3, να ξεχωρίζει από άλλα στην κατηγορία του είναι ο άνετος χώρος που παρέχεται μέσα στο αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι γιατί είναι από τα μεγαλύτερα SUV στην κατηγορία του αλλά και τα ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά καθίσματα παρέχουν τόσο στον οδηγό όσο και στους συνεπιβάτες την ευκαιρία να καθίσουν άνετα και να απολαύσουν την διαδρομή. Επίσης το μεταξόνιο των καθισμάτων είναι αρκετά μακρύ με αποτέλεσμα να μπορείτε να τοποθετήσετε το κεφάλι σας και τα γόνατα σας όπου χρειάζεται για να είστε άνετοι.

audi q3 - κλάση

Η ψηφιακή τεχνολογία του Audi Q3

Ένας ακόμα λόγος για να αγοράσετε το νέο Audi Q3, είναι για την ψηφιακή τεχνολόγια που παρέχεται στο αυτοκίνητο. Διαθέτει βασικό εξοπλισμό με ραδιόφωνο και ένα όργανο ψηφιακών λειτουργιών με οθόνη 10 ιντσών, η χρήση του οποίου γίνεται μέσα από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Γενικότερα λόγω όλων τεχνολογικών λειτουργιών που έχει το αυτοκίνητο, θα μπορείτε να απολαύσετε μια καλύτερη εμπειρία οδήγησης, που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Είναι ένα αποδοτικό και δυνατό όχημα

Το Audi Q3, είναι ένα όχημα αποδοτικό και δυναμικό καθώς κατέχει πολλαπλούς κινητήρες αλλά και η κατανάλωση του είναι μέτρια προς χαμηλή, με αποτέλεσμα να σας προσφέρει άνετες διαδρομές με μειωμένο κόστος. Είναι κατάλληλο τόσο για την πόλη και τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους όσο και για εκδρομές και οδήγηση σε στροφές.

audi q3 - μαγία

Το Audi Q3, το αυτοκίνητο για εσάς

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι ιδανικό για εσάς καθώς η σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με το εξωτερικό S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες τονίζονται χρωματικά, δίνουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Στον εξοπλισμό του αμαξιού συμπεριλαμβάνονται η σπορ ενάρτηση, οι ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Led του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα του αμαξιού έχουν ειδικές ραφές αντίθετης απόχρωσης και δερμάτινο τιμόνι. Ο φωτισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται ως ατμοσφαιρικός. 

Ο φωτισμός που ξεχωρίζει

Τέλος, ο φωτισμός του αμαξιού είναι κάτι που πραγματικά ξεχωρίζει. Οι προβολείς του Audi Q3, έχουν μικρό πλάτος και συγκλίνουν προς τα μέσα σε σφηνοειδές μοτίβο. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει 3 διαφορετικές εκδόσεις με τεχνολογία LED. Η κατανομή του φωτισμού βελτιώνει τόσο τον φωτισμού του οδοστρώματος, αλλά και παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Καινούργια Αυτοκίνητα – Τα Καλύτερα Μοντέλα της Αγοράς