ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PINGUINOS

Άποψη – Ποιότητα – Σεβασμός

Αυτές οι 3 λέξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα την δημοσιογραφική ομάδα του Pinguinos.gr. Στόχος μας είναι μέσα απο τα άρθρα μας να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη για διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας έχοντας σαν βάση την ποιότητα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Οι τρεις φράσεις αυτής της κινέζικης παροιμίας θα μπορούσαν να με περιγράψουν: «Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι. Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω.»

Λατρεύω τις προκλήσεις και να αποκτώ νέες εμπειρίες. Την αποτυχία δεν τη θεωρώ εχθρό, αλλά σύμμαχο, γιατί είναι εκείνη που μας δείχνει τον δρόμο για την επιτυχία (κι όχι μόνο). Το ρητό που με καθοδηγεί από τη μέρα που το πρωτοάκουσα: «Άδραξε τη μέρα».

"You can make anything by writing..." - C.S. Lewis

Να είστε σαν ο ανανάς: να στέκεστε με ψηλά το κεφάλι, να φοράτε στέμμα και να υπάρχει μια γλυκύτητα στο εσωτερικό σας.

Αυτός, που περιμένει να κάνει πολλά σε μια στιγμή, δεν θα καταφέρει να κάνει ποτέ τίποτα.

Life is not the amount of breaths you take, it's the moment that take your breath away (Will Smith, Hitch).

Γεννήθηκα στην πόλη του Βόλου, του τσίπουρου και του πεϊνιρλί πατάτες-ουγγαρέζα. Πλέον ζω στην Αθήνα, την πόλη που δε γνωρίζουν καν τι εστι ουγγαρέζα. Εδώ και χρόνια εργάζομαι στον χώρο του digital marketing και της διαφήμισης ως copywriter. Στους δικούς μου απλά εξηγώ ότι δουλεύω τα “ιντερνέτς”.

I have a secret feeling that we're all Hobbits. Deep down we all want to stay home and feel safe but we all dream about someone knocking on the door and saying "I am looking for someone to share in an adventure".

You can dream it you can do it! The past is gone. The future is not yet here. All we have is NOW.

Ψυχολόγος, φιλόλογος αλλά και "παιδί" του marketing, λατρεύω να συνδυάζω τα ασυνδύαστα και δηλώνω addicted στο χιούμορ, το fitness, τη θάλασσα και ...το κινητό μου. Από το "Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς" ως το "toujours recommencer", τελικά προτιμώ σαν απάντηση το "γιατί έτσι!

Είμαι μια wannabe Life Coach που έχει πτυχίο Οικονομικών και ζει στην Λάρισα. Πέρα από τον καφέ και τα ταξίδια που λατρεύω,μου αρέσει να καταγράφω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου. Μόνιμος στόχος μου είναι η αυτοβελτίωσή μου και ως ονειροπόλα πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και μας πάει η καρδιά μας.

Κοινωνιολόγος με φιλελεύθερες καλλιτεχνικές τάσεις, ζω χορεύοντας, δίνοντας τον δικό μου ρυθμό στη ζωή. Αγαπώ την μυρωδιά των λουλουδιών την άνοιξη, τα χρώματα της φύσης το φθινόπωρο,τον ζεστό καφέ τον χειμώνα και το αλάτι σε ένα ηλιοκαμένο καλοκαιρινό κορμί! Όλα αυτά αρκούν και για μένα είναι πηγή έμπνευσης!

Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε την αξία μιας στιγμής μέχρι να αυτή να γίνει ανάμνηση!

Στο μυαλό: νομικός με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς σχέσεις. Στην ψυχή: πνεύμα ελεύθερο, δραστήριο, φιλότεχνο και ταξιδιάρικο. Στη ζωή: κοινωνική, δυναμική με ευαισθησίες και υπέρμαχος του δίκαιου. Στην οπτική : λάτρης του καινούριου & νοσταλγός του rock'n roll. Στους φίλους: πανταχού παρούσα. Στην καρδιά: η οικογένεια (που έχουμε και που διαλέγουμε), τα ζώα και η θάλασσα.

Ellos hablan cuando los ojos ..

Εικαστικός στο επάγγελμα και καλλιτέχνης στη ζωή, η έκφραση είναι στο αίμα μου. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι με πολλά όνειρα, κι αυτό επειδή κοιμάμαι πολύ. Λατρεύω τα Video Games, το παγωτό μαύρης σοκολάτας, το κρύο χιούμορ και τα στρουμπουλά γατιά.

Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει, γίνε αυτό που θέλεις!

Όταν γράφεις δημόσια έχεις μεγάλη ευθύνη, αυτό το έμαθα ασκώντας δημοσιογραφία αρκετά χρόνια σε τηλεοπτικό μέσο. Δημοσιογράφος λοιπόν και μητέρα δυο παιδιών γνωρίζω καλά ότι είναι λυτρωτικό να μετατρέπεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σε λέξεις.