Άποψη – Ποιότητα – Σεβασμός

Αυτές οι 3 λέξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα την δημοσιογραφική ομάδα του Pinguinos.gr. Στόχος μας είναι μέσα απο τα άρθρα μας να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη για διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας έχοντας σαν βάση την ποιότητα και με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Αλεξία Μπάμπε

Αυτός, που περιμένει να κάνει πολλά σε μια στιγμή, δεν θα καταφέρει να κάνει ποτέ τίποτα.

Αγγελική Μπάμπε

Οι τρεις φράσεις αυτής της κινέζικης παροιμίας θα μπορούσαν να με περιγράψουν: «Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι. Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω.»

Αλεξάνδρα Αλτάνη

"You can make anything by writing..." - C.S. Lewis

Αλέξανδρος Κυριακίδης

Να είστε σαν ο ανανάς: να στέκεστε με ψηλά το κεφάλι, να φοράτε στέμμα και να υπάρχει μια γλυκύτητα στο εσωτερικό σας.

Αθηνά Δουρή

Life is not the amount of breaths you take, it's the moment that take your breath away (Will Smith, Hitch).

Χριστίνα Καλαϊτζή

I have a secret feeling that we're all Hobbits. Deep down we all want to stay home and feel safe but we all dream about someone knocking on the door and saying "I am looking for someone to share in an adventure".

Εύα Βαλαμβάνου

You can dream it you can do it! The past is gone. The future is not yet here. All we have is NOW.

Γεωργία Χατζηγιαννάκη

Ψυχολόγος, φιλόλογος αλλά και "παιδί" του marketing, λατρεύω να συνδυάζω τα ασυνδύαστα και δηλώνω addicted στο χιούμορ, το fitness, τη θάλασσα και ...το κινητό μου. Από το "Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς" ως το "toujours recommencer", τελικά προτιμώ σαν απάντηση το "γιατί έτσι!

Τζορτζιάνα Γιάννη

Είμαι μια wannabe Life Coach που έχει πτυχίο Οικονομικών και ζει στην Λάρισα. Πέρα από τον καφέ και τα ταξίδια που λατρεύω,μου αρέσει να καταγράφω τις σκέψεις μου και τους προβληματισμούς μου. Μόνιμος στόχος μου είναι η αυτοβελτίωσή μου και ως ονειροπόλα πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και μας πάει η καρδιά μας.

Γεωργιάννα Δανά

Κοινωνιολόγος με φιλελεύθερες καλλιτεχνικές τάσεις, ζω χορεύοντας, δίνοντας τον δικό μου ρυθμό στη ζωή. Αγαπώ την μυρωδιά των λουλουδιών την άνοιξη, τα χρώματα της φύσης το φθινόπωρο,τον ζεστό καφέ τον χειμώνα και το αλάτι σε ένα ηλιοκαμένο καλοκαιρινό κορμί! Όλα αυτά αρκούν και για μένα είναι πηγή έμπνευσης!

Γιώργος Θάνου

Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε την αξία μιας στιγμής μέχρι να αυτή να γίνει ανάμνηση!

Κάτια Σεφερτζή

Στο μυαλό: προσεχώς νομικός και πολιτικός επιστήμονας. Στην ψυχή: καλλιτέχνης, ελεύθερο πνεύμα και ταξιδιάρικο (ψυχή τε και σώματι). Στη ζωή: δραστήρια και κοινωνική, πηγαίνοντας τα καλά με τον εαυτό μου. Στην οπτική : λάτρης του κανούριου & νοσταλγός του rock'n roll. Στους τρίτους: δυναμική με ευαισθησίες. Στους φίλους: πανταχού παρούσα. Στην καρδιά: η οικογένεια, οι «από πάνω», τα ζώα , η θάλασσα και ο έρωτας.

Κλέλια Σάββα

Ellos hablan cuando los ojos ..

Κωνσταντίνα Καββαδία

Εικαστικός στο επάγγελμα και καλλιτέχνης στη ζωή, η έκφραση είναι στο αίμα μου. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι με πολλά όνειρα, κι αυτό επειδή κοιμάμαι πολύ. Λατρεύω τα Video Games, το παγωτό μαύρης σοκολάτας, το κρύο χιούμορ και τα στρουμπουλά γατιά.

Σπυριδούλα Μπαστάνη

Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει, γίνε αυτό που θέλεις!

Βιβιάννα Κορμαζοπούλου

Όταν γράφεις δημόσια έχεις μεγάλη ευθύνη, αυτό το έμαθα ασκώντας δημοσιογραφία αρκετά χρόνια σε τηλεοπτικό μέσο. Δημοσιογράφος λοιπόν και μητέρα δυο παιδιών γνωρίζω καλά ότι είναι λυτρωτικό να μετατρέπεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σε λέξεις.