Σίγουρα το αυτοκίνητο είναι το πιο σημαντικό όχημα για τον άνθρωπο καθώς τον διευκολύνει σε κάθε μετακίνηση. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα από τα καινούργια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Αλλά και να βρείτε εκείνο το μοντέλο που θα ανταποκρίνεται άριστα στις προσδοκίες σας. Άλλωστε πάντα ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου, θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας αλλά και να κάνει την μετακίνησή σας, ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη.

Προτάσεις για καινούργια αυτοκίνητα από το Pinguinos.gr

Αν λοιπόν θεωρείτε πως είστε σε μια καλή φάση στην ζωή σας για να αποκτήσετε ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου, είστε στο κατάλληλο σημείο. Η ομάδα του Pinguinos, έψαξε και βρήκε για σας όλα τα καινούργια αυτοκίνητα αλλά και τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Αναζητήστε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα αλλά και εκείνο που ανταποκρίνεται πιο άμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες.

καινούργια αυτοκίνητα - κομψότητα

Citroen C3

Ένα νέο μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των περισσότερων αγοραστών είναι το Citroen C3. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μήκος 4 μέτρα και τα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν κατάλληλο για μετακίνηση τόσο μέσα όσο και έξω από τη πόλη. Στο συγκεκριμένο αμάξι μπορούν να χωρέσουν εως 4 ενήλικα άτομα και έχει καλό χώρο αποσκευών που είναι απαραίτητος σε κάθε ταξίδι. Τέλος, ο ξεχωριστός σχεδιασμός του αμαξιού είναι το χαρακτηριστικό που θα σας γοητεύσει περισσότερο. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Citroen C3 και η τελική επιλογή έχει να κάνει με τις ανάγκες που έχει ο καθένας και τις διαδρομές που διανύει καθημερινά.

Ford Fiesta

Ακόμα ένα νέο μοντέλο που έχει πολλές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη και είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα σε σχέση ποιότητας – τιμής είναι το Ford Fiesta. Είναι ένα δυναμικό αμάξι που ανταποκρίνεται τόσο μέσα στις πόλεις και στους αυτοκινητόδρομους όσο και στις στροφές στην επαρχία. Σαφώς ο χώρος για τυχόν αποσκεύες ή άλλα αντικείμενα είναι πλήρως ικανοποιητικός και είναι σίγουρα κατάλληλος για μια τετραμελής οικογένεια. Το καλό τιμόνι αλλά και η γενικότερη τεχνοτροπία του αμαξιού το κάνουν να ξεχωρίζει.

καινούργια αυτοκίνητα - εξοχή

Peugeot 208

Αυτό που ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η εξωτερική του σχεδίαση καθώς είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή του αγοραστή και του κλέβει αμέσως την καρδιά. Πέρα από την όμορφη σχεδίαση του αμαξιού, υπάρχουν πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που κάνουν το αυτοκίνητο αυτό να ξεχωρίζει. Τα καλά υλικά που φαίνονται σε κάθε σημείο αλλά και η αρκετά καλή χωριτικότητα του πορτπαγκάζ το κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα στο είδος του.

Renault Clio

Ακόμα ένα μοντέλο που ξεχωρίζει από τα καινούργια αυτοκίνητα είναι το Renault Clio, καθώς η ποιότητα της κίνησης του αμαξιού ξεχωρίζει. Η καμπίνα του αμαξιού είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη που το ανεβάζει στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Είναι κατάλληλο για 4 ενήλικες αλλά κατέχει και ένα ιδιαίτερα μεγάλο πορτπαγκάζ. Επίσης η εργονομία του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και διαθέτει σύστημα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, με κατανοητό τρόπο. 

καινούργια αυτοκίνητα - πόλη

Toyota Yaris

Η νέα γενιά του Toyota, έχει έρθει για να μείνει στις πρώτες θέσεις των επιλογών της Ελληνικής αγοράς. Τα κύρια χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το αμάξι είναι η νεανικότητα και η δυναμικότητα. Έχει χώρο για 4 επιβάτες αλλά και επαρκή χώρο στο πορτπαγκάζ. Γενικότερα η τεχνολογία του αμαξιού είναι πολύ αξιόπιστη και βοηθητική προς κάθε οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Τι αυτοκίνητο να πάρω – Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου