Υπάρχουν πάρα πολλές μάρκες αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Κάποιες από αυτές είναι πιο δημοφιλής από τις άλλες καθώς παρέχουν τις καλύτερες δυνατότητες στους αγοραστές. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τις τιμές των πιο δημοφιλών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.

Παρακάτω θα βρείτε ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα αυτή την στιγμή στον κόσμο, το τι προσφέρουν αλλά και το κόστος τους.

Η ομάδα του Pinguinos.gr, έψαξε και βρήκε για εσάς όλα τα πιο διάσημα αμάξια παγκοσμίως και τις τιμές τους. 

Τιμές για Tesla S

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι τα Tesla, καθώς οι μοναδικές λειτουργίες τους, τα κάνουν να ξεχωρίζουν στο είδος τους. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα του τελευταίου χρόνου. Είναι εξοπλισμένο με 2 ηλεκτρικούς κινητήρες που φορτίζονται με μπαταρία 100-kWh. Μέσα στο αυτοκίνητο, υπάρχει μια οθόνη αφής 17 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, ράδιο και καλά ηχεία. Κοστολογείται στα $94.990.

τιμές αυτοκινήτων - τέσλα

Τιμές για Land Rover Range Rover

Το συγκεκριμένο μοντέλο του 2022, είναι ένα από τα λίγα οχήματα που μπορεί κανείς να πει πως είναι υπερβολικά πολυτελή και πολύ ωραία σχεδιασμένα. Περιέχει πολύ δυνατή μηχανή που του επιτρέπει να κινείται εκτός δρόμου. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα βρείτε δερμάτινα καθίσματα, οθόνη αφής, μηχανή πλοήγησης αλλά και πολύ καλό ήχο με 13 μικρόφωνα. Το συγκεκριμένο όχημα κοστολογείται στα $93,800

Τιμές για Lexus LS 

Το μοντέλο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κατά το 2021. Ο σχεδιασμός του αμαξιού είναι πραγματικά ξεχωριστός και το στιλ του το κάνει ακαταμάχητο σε κάθε αγοραστή. Διαθέτει μια εξαιρετικά δυνατή μηχανή και οι καλά σχεδιασμένες ρόδες του, του δίνουν την δυνατότητα να μπορεί να φτάσει σε μεγάλες ταχύτητες. Στο εσωτερικό του αμαξιού θα αντικρίσετε καθίσματα από δέρμα, τα οποία είναι και θερμαινόμενα. Επίσης υπάρχει μια οθόνη 10 ιντσών, 12 ηχεία, 2 θύρες για usb, bluetooth και ράδιο. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι $93,050.

τιμές αυτοκινήτων - πόρσε

Τιμές για Mercedes Benz GLS 580

Ένα ακόμα υπέροχο αυτοκίνητο που ξεχωρίζει στην κατηγορία του είναι το Mercedes Benz GLS 580. Είναι ένα πολυτελές οικογενειακό αυτοκίνητο που έχει δύναμη αλλά και χώρο. Έχει πολύ καλή μηχανή και του επιτρέπει να αναπτύσει ταχύτητα με ευκολία. Στο εσωτερικό του αυτοκίνητου υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, όπου τα μπροστινά παρέχουν μασάζ. Επίσης μπορείτε να βρείτε οθόνη αφής 12 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και 9 θύρες για usb.  Η τιμή του αυτοκινήτου φτάνει στα $100,400. 

Τιμές για Audi A8 60 TFSI

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα διάσημα Audi για το 2021. Είναι ένα ιδιαίτερο αμάξι που εκφράζει πολυτέλεια. Έχει πολύ ισχυρό κινητήρα και η μηχανή του είναι ιδανική για να ανατπύσει την ιδανική ταχύτητα. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα βρείτε δερμάτινα καθίσματα και πανοραμική οροφή. Σαφώς έχει σύστημα πλοήγησης, πολύ καλά ηχεία αλλα και οθόνη αφής. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου κοστολογείται στα $98,900.

τιμές αυτοκινήτων - ροβερ

Τιμές για Porsche 911

Ένα ακόμα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα είναι η Porsche 911, που είναι ένα από τα πιο θρυλικά αθλητικά αυτοκίνητα στον πλανήτη. Έχει τούρμπο μηχανή που του επιτρέπει να αναπτύξει σημαντική ταχύτητα. Διαθέτει στο εσωτερικό του οθόνη αφής 10.9 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και σύστημα υποστήριξης. Η τιμές των αυτοκινήτων είναι στα $101,200

Διαβάστε επίσης: Τα Πιο Ακριβά Αυτοκίνητα Στην Ελλάδα Και Τον Κόσμο