Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σχετικά μια πρόσφατη ανακάλυψη από το πρωτοπόρο Elon Musk, τον ιδρυτή της Tesla. Συνεχώς παρατηρούνται νέες επιχειρήσεις που επενδύουν σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα μιας και όλο περισσότεροι αγοραστές τα επιλέγουν. Το χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι πως έχουν την δυνατότητα να φορτίσουν με ηλεκτρικό ρεύμα αντί για βενζίνη και το στοιχείο που τα διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και όχι η κατανάλωση και τα λίτρα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το Pinguinos.gr

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε και εσείς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είστε στο κατάλληλο μέρος καθώς εδώ θα βρείτε ό,τι ακριβώς αναζητάτε. Η ομάδα του Pinguinos βρήκε για εσάς τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς στην Ελλάδα, τα οποία μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. 

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα - φόρτιση

Nissan Leaf

Ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αγοράς είναι το Nissan Leaf. Είναι ένα αυτοκίνητο ο οποίο έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερη ταχύτητα από τι το προηγούμενο μοντέλο αυτής της σειράς. Έχει βελτιωμένο σύστημα φόρτισης καθώς έχει την δυνατότητα να φορτίσει το αυτοκίνητό σας ταχύτερα από ποτέ. Είναι πενταθέσιο και είναι ίσως από τα πιο οικονομιά αυτοκίνητα όσον αφορά την καθημερινή χρήση αλλά και την συντήρησή του. Η τιμή πώλησης έγκειται στα 34.000 ευρώ.

Ford Mustang Match-E

Το συγκεκριμένο όχημα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Ford και φυσικά κάνει την διαφορά. Είναι φτιαγμένο με τον καλύτερο τρόπο και ονομάζεται από κάποιους ως το αμάξι του μέλλοντος. Έχει υπερσύγχρονο εσωτερικό καθώς θα συναντήσετε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι πισωκίνητο αμάξι και καταφέρνει να φτάσει ως 100χλμ/ώρα. Η τιμή του μπορεί να φτάσει ως 51.587 ευρώ.

ηλεκτρικά αυτοκίνητα - ποιότητα

Hyundai Kona Electric

Ένα ακόμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει είναι το Hyundai Kona Electric, το οποίο προέρχεται από την Κορέα και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα αμάξι που έχει άριστη σχέση ποιότητας – τιμής. Έχει αυξημένη χωρητικότητα και μπορεί να φτάσει υψηλές ταχύτητες. Μια πλήρη φόρτιση  σε οικιακή πρίζα μπορεί να κρατήσει ως και 9.5 ώρες. Η τιμή του ανέρχεται στα 25.000-30.000 ευρώ.

Jaguar I-Pace

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο καλά στην κατηγορία του και ίσως από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο. Πέρα από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση που έχει το συγκεκριμένο όχημα, έχει πολύ δυναμική σχεδιάση και εσωτερικά. Είναι πενταθέσιο και τετρακίνητο με άριστες επιδόσεις. Διαθέτει ηλεκτροκινητήρες με πολύ υψηλή χωρητικότητα και μπορεί να φτάσει σε υψηλές ταχύτητες. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 80.000 ευρώ.

Tesla Model 3 

Σίγουρα ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ ψηλά στην κατηγορία του είναι το Tesla Model 3. Είναι ένα σχετικά προσιτό μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον μέσο οδηγό. Η μπαταρία του έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να φτάσει σε υψηλές ταχύτητες εύκολα και γρήγορα. Η τιμή του συγκεκριμένου οχήματος ανέρχεται στα περίπου 40.000 ευρώ.

ηλεκτρικό αυτοκίνητο - tesla

Audi E-Tron

Τέλος το συγκεκριμένο Audi, δεν μπορεί να λείπει από την λίστα καθώς είναι ένα από τα πιο δυνατά αυτοκίνητα στον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Διαθέτει 2 ηλεκτροκινητήρες και έχουν υψηλή χωρητικότητα. Επίσης μπορεί να φτάσει γρήγορα σε υψηλές ταχύτητες και να προσφέρει άνετες και ξεκούραστες διαδρομές. Η τιμή του συγκεκριμένου ηλεκτροκίνητου SUV, φτάνει στα 70.000-80.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Αυτοκινήτων – Πόσο Κοστίζουν τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα