Ένα φουσκωτό σκάφος ορίζεται ως ένα μικρό ανοικτό σκάφος που τροφοδοτείται από κουπιά, κινητήρα, ή πανιά. Είναι ένα ευέλικτο σκάφος που είναι εύκολο να το μεταφέρεις επίσης υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που να ταιριάζει με την κάθε ανάγκη.

Υπάρχουν φουσκωτά σκάφη ύφους zodiac για ταχύτητα και δύναμη, φουσκωτά σκάφη αλιείας, φουσκωτά σκάφη ελεύθερου χρόνου για ήρεμα νερά, και φουσκωτά σκάφη dinghies που χρησιμοποιούνται ως λεωφορεία μεταξύ του πλοίου και της ακτής.

Η τιμή θα καθορίσει την απόδοση και τη μακροζωία. Αλλά, παραδόξως, δεν θα ξοδέψετε μια περιουσία για ένα αξιοπρεπές φουσκωτό σκάφος.

Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε απαριθμήσει τα καλύτερα φουσκωτά σκάφη στον κόσμο αλλά και οικονομικά, με βάση τις κριτικές και τις δοκιμές.  Διαβάστε τον οδηγό μας βήμα προς βήμα, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τι στυλ φουσκωτού χρειάζεστε, τις προδιαγραφές για να λάβετε την απόφασή σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε τη σωστή ποιότητα στη σωστή τιμή.

Intex Excursion 5

1-Intex-Excursion-5

Το Intex Excursion 5 είναι ένα από τα καλύτερα φουσκωτά σκάφη στον κόσμο με τρεις θαλάμους αέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθητικού θαλάμου αέρα στο κύτος για επιπλέον πλευστότητα. Βαλβίδα της Βοστώνης σε δύο κύριους θαλάμους του κύτους για γρήγορο γέμισμα και γρήγορο ξεφούσκωμα. Διογκώσιμο πάτωμα ακτίνων Ι για άνεση και ακαμψία με δύο συγκολλημένες κλειδαριές σε κάθε πλευρά.

Classic Accessories Boat

2-Classic-Accessories-Boat

Το Classic Accessories Boat είναι και αυτό ένα από τα καλύτερα φουσκωτά σκάφη στον κόσμο, σε συναρμολογημένο Κολοράντο μέγεθος 108’L x 56’W x 26’H (στην κορυφή του καθίσματος). Ένα βαρέως τύπου πλωτό σκάφος, με ανθεκτικό στην τριβή, πυθμένα από PVC, ανθεκτικό νάιλον στο πάνω μέρος, χαλύβδινο πλαίσιο με επίστρωση σε σκόνη, χάλκινα κουπιά, κρύες και ανθεκτικές στη θερμότητα κύστεις, και ανθεκτικά κουπιά αλουμινίου 2 τεμαχίων. Η υψηλής χωρητικότητα αποθήκευσης περιλαμβάνει 10 τσέπες με δίχτυ, 12 τσέπες με φερμουάρ και 2 μονωμένες θήκες ποτών.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν την επισήμανση σύμφωνα με τα πρότυπα ABYC, τις βόλτες με σχεδία για βελτιωμένη ορατότητα, δακτυλίους ρυμούλκησης, αντιολισθητικά υποπόδια και μοναδική ποδιά απογύμνωσης διπλής πλευράς με χάρακα ψαριών που επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο χωρίς αποκοπή.

Intex Seahawk Inflatable Boat

3-Inte-Seahawk-Inflatable-Boat

Το Intex Seahawk Inflatable Boat είναι ένα φουσκωτό σκάφος ιδανικό για τέσσερις ενήλικες για να απολαύσουν μια διασκεδαστική βαρκάδα. Σχεδιασμένο με βαρέως τύπου, ανθεκτικό στη διάτρηση PVC για άνεση και αντοχή. Περιέχει τρεις θαλάμους αέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός εσωτερικού βοηθητικού θαλάμου μέσα στο κύριο κύτος για επιπλέον ασφάλεια. Τα φουσκωτά μαξιλάρια περιλαμβάνονται για άνεση και σταθερότητα καθίσματος. 

Το ψάρεμα και η χαλάρωση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο με τους δύο ενσωματωμένους συγκρατητήρες και τη θήκη εργαλείων. Τα εξαρτήματα στήριξης κινητήρα περιλαμβάνονται για την ευελιξία της προσθήκης του βραχίονα κινητήρα Intex και του κινητήρα συρτή. Παρέχεται χειρολαβή στο τόξο και μια γενική γραμμή αρπάγης για τη δική σας ευκολία, καθώς και συγκολλημένες κλειδαριές και κουπιά και ένα κιτ επισκευής.

Inflatable Sport Boats Shark 9.8’

4-Inflatable-Sport-Boats-Shark-9.8’

Το Inflatable Sport Boats Shark 9.8’ έχει μια κομψή και λευκή καμπυλωτή σχεδίαση που δημιουργήθηκε από ναυτικούς μηχανικούς για πίσω πλευστότητα και γρηγορότερη εκκίνηση κατά την απογείωση. Το εκτεταμένο πίσω pontoons και η περιοχή «Easy Planing» επιτρέπουν μέγιστο βάρος και μεγαλύτερους κινητήρες με ισορροπημένη σταθερότητα. Το δάπεδο και τα καθίσματα με εύκολη ολίσθηση 24mm από αλουμίνιο είναι ισχυρότερα, ελαφρύτερα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον από το κόντρα πλακέ θαλάσσης και πολύ πιο εύκολο στον καθαρισμό. Απίστευτα φορητό και εύκολο στη συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση σε 10 λεπτά.

Όλες οι ραφές είναι θερμομένες και εγγυημένα ότι διαρκούν σε γλυκό νερό, αλμυρό νερό και υπερβολική υγρασία. Το υλικό PVC με πάχος 0,9mm, 1100 denier είναι UV, λεκέ λάδι και συγκράτηση παρακέντησης. Το λευκό υλικό προστατεύει από τη θερμότητα του ήλιου, το ξεθωριασμένο υλικό και συγκρίνεται με το βαρέως τύπου υλικό που χρησιμοποιείται για σχεδίες γλυκού νερού.

HydroForce Caspian Pro 9’3”

5-HydroForce-Caspian-Pro-9’3”

Το HydroForce Caspian Pro 9’3” έχει μια κατασκευή τεσσάρων θαλάμων με φουσκωτή καρίνα υψηλής πίεσης για καλύτερη πλευστότητα. Θήκη κόντρα πλακέ θαλάσσης. Εύκολη συναρμολόγηση σανίδων δαπέδου και καθισμάτων πάγκου – δεν χρειάζονται εργαλεία. Ιδανικό για έως 3 ενήλικες και 1 παιδί. Διαστάσεις: 110 ‘x 60’ x 16,5 ‘.

Sea Eagle 285 Inflatable Frameless Boat

6-Sea-Eagle-285-Inflatable-Frameless-Boat

Το Sea Eagle 285 Inflatable Frameless Boat είναι και αυτό ένα από τα καλύτερα φουσκωτά σκάφη στον κόσμο, με εξωτερικό 22cmx10cm και εσωτερικό 16cmx3cm ενώ ξεφουσκωμένο είναι 60cmx35cmx30cm, με διάμετρο σωλήνα 40cm. Το βάρος του είναι 14kg μόνο κύτος, 20kg με σανίδα δαπέδου και κινητήρα. Χωρητικότητα φορτίου 1 άτομο ή 200kg. Χρόνος πληθωρισμού και συναρμολόγησης 5 λεπτά.

Intex SeaHawk 3 Inflatable Boat

7-Intex-SeaHawk-3-Inflatable-Boat

To Intex SeaHawk 3 Inflatable Boat είναι ένα φουσκωτό σκάφος για εσας που είτε ψάχνετε, κάτι για να χαλαρώνετε ή για να ξανοίγεστε στη θάλασσα, είναι ιδανικό για να κάνετε τη βαρκάδα σας συναρπαστική και διασκεδαστική. Σχεδιασμένο με βαρέως τύπου, ανθεκτικό σε τρυπήματα PVC για άνεση και ανθεκτικότητα και φουσκωτό δάπεδο I-beam για ακαμψία, το σκάφος περιέχει 3 θαλάμους αέρα και χωράει τρία άτομα. Το σετ σκαφών Seahawk 3 παρέχει πρόσθετα αξεσουάρ, όπως δύο κουπιά αλουμινίου 120cm και αντλία υψηλής παραγωγής Intex για εύκολο πληθωρισμό και αποπληθωρισμό με δυν βαλβίδες Βοστώνης γρήγορης πλήρωσης και γρήγορης αποπληθωρισμού.

Classic Accessories Roanoke Boat

8-Classic-Accessories-Roanoke-Boat

Το Classic Accessories Roanoke Boat είναι ένα φουσκωτό σκάφος με μέγεθος συναρμολόγησης Roanoke: 96’L x 55’W x 29’H και βάρος 20kg. Βαρέων pontoons με πυρίμαχο PVC ανθεκτικό στην τριβή και σκληρές νάιλον κορυφές. Το εύκαμπτο και αξιόπιστο σκάφος είναι ελαφρύ και εύκολο στη διαχείριση. Ο χώρος αποθήκευσης υποβραχιόνιου περιλαμβάνει δύο μεγάλες τσέπες με φερμουάρ και προστασία από τον καιρό.

Bris 8.2 ft Inflatable Dinghy

9-Bris-8.2ft-Inflatable-Dinghy

Το Bris 8.2 ft Inflatable Dinghy είναι ένα σκάφος με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Με PVC βαρέως τύπου 1.100 Denier 0,9 mm με υποστήριξη πολυεστέρα, με εξαιρετική αντοχή στο σχίσιμο, την ένταση και το σπάσιμο. Είναι πολύ πιο βαρύ από τα περισσότερα από 1.000 υφάσματα Denier PVC. Όλες οι ραφές είναι θερμομένες για τέλεια ραφή και εγγυημένα ότι διαρκούν σε γλυκό νερό, αλμυρό νερό και ακραία υγρασία. Οι περισσότερες ραφές επικαλύπτονται τετραπλά για μέγιστη αντοχή και δεν θα καταρρεύσουν.

Brine Marine Inflatable Boat

10-Brin-Marine-Inflatable-Boat

Το Brine Marine Inflatable Boat είναι ένα σκάφος με αναδιπλούμενη σχεδίαση δαπέδου για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και εξαιρετικά συμπαγή αποθήκευση. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεγέθους και λειτουργίας. Μαζικοί σωλήνες διαμέτρου 40cm για βελτιωμένη σταθερότητα. Βαθμολογήθηκε για να φιλοξενήσει 3 ενήλικες ή μέγιστο βάρος συμπεριλαμβανομένου κινητήρα 970kg.

Οι θερμοσυγκολλημένες ραφές PVC προσφέρουν την καλύτερη ικανότητα συγκράτησης αέρα στην κατηγορία και οι σχολαστικές διαδικασίες κατασκευής δεν εξασφαλίζουν διαρροές. Το ύφασμα έχει υποστεί επεξεργασία UV και έχει σχεδιαστεί για σκληρά περιβάλλοντα.