Ίσως μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας είναι τα ταξίδια, η ανακάλυψη νέων τόπων, η γνωριμία με νέους ανθρώπους και η εξερεύνηση μιας νέας κουλτούρας, είναι από τις πιο μεγάλες απολαύσεις της ζωής του ανθρώπου. Υπάρχουν φυσικά περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να λατρεύει τα ταξίδια, αλλά να μην λατρεύει τόσο πολύ την οργάνωση τους. Στην πραγματικότητα το να οργανώσει κανείς ένα ταξίδι, χρειάζεται αρκετό χρόνο και όρεξη. Σε περίπτωση λοιπόν, που κάποιος έχει μια πολυάσχολη καθημερινότητα και δεν προλαβαίνει ή δεν θέλει να αφιερώσει τόσο χρόνο σε ένα ταξίδι, υπάρχει μια πολύ καλή λύση! Η λύση είναι φυσικά τα τουριστικά γραφεία, τα οποία λειτουργούν αποκλειστικά για να οργανώνουν ταξίδια και να δίνουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από την αρχή ως το τέλος του ταξιδιού.

Στο Pinguinos.gr, θα βρείτε τα 3 καλύτερα τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα.

τουριστικά γραφεία-ταξίδια

  • Τουριστικό γραφείο- Cosmorama

Το πρώτο από τα τουριστικά γραφεία που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη, είναι το Cosmorama. Στο συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο μπορείτε να δείτε τα ταξίδια των ονείρων σας να γίνονται πραγματικότητα. Ακόμα και αν έχετε τον δικό σας ονειρικό προορισμό, η ομάδα του Cosmorama, μπορεί να σας βοηθήσει να τον ανακαλύψετε. Αν επιλέξετε αυτό το τουριστικό γραφείο για να είναι ο συνοδηγός σας στην νέας σας περιπέτεια, δεν θα απογοητευτείτε ποτέ, καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος του ταξιδιού θα αντιληφθείτε την άψογη οργάνωση τους. Φυσικά το Cosmorama, παρέχει πολλές υπηρεσίες για διάφορες περιστάσεις όπως είναι ένας γάμος, μικρές ομάδες ταξιδιωτών ακόμα και μοναδικές κρουαζιέρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει βολικά δρομολόγια με αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες, υπέροχα ξενοδοχεία, μεταφορικά μέσα για όλο το ταξίδι και φυσικά πιστοποιημένους τοπικους ξεναγούς, για να μπορέσει ο ταξιδιώτης να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον νέο τόπο που θα επισκεφθεί. Τέλος, μην ξεχάσετε να αναφέρετε αν έχετε δικές σας προτιμήσεις για το στυλ του ταξιδιού καθώς θα είναι σε θέση να σας ακούσουν και να χτίσουν ένα ταξίδι με βάση τις δικές σας προσδοκίες.

τουριστικά γραφεία- υδρόγειος

  • Τουριστικό γραφείο-Mideast Travel Worldwide

Το δεύτερο καλύτερο από όλα τα τουριστικά γραφεία που μπορεί να βρει κάποιος στην Ελλάδα είναι η Mideast Travel Worldwide. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ιστορία βάθος χρόνου, καθώς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1983, από δύο πολύ δυναμικές γυναίκες. Το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο έχει βραβευτεί τρεις χρονιές με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του χώρου της τουριστικής βιομηχανίας. Εξειδίκευση τους είναι οι Αραβικοί προορισμοί, που όλοι γνωρίζουμε πως αποτελούν έναν ιδιαίτερο προορισμό, που μπορεί να μας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες. Φυσικά εκτός των Αραβικών προορισμών που παρέχει αυτό το γραφείο, εξειδικεύεται και σε άλλους μακρινούς προορισμούς όπως είναι η Αμερική και η Ινδία. Η συγκεκριμένη ομάδα σε συνεργασία με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία για το υπερατλαντικό ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Τέλος η Mideast travel worldwide, προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο κάθε ταξιδιώτης για να βιώσει το ταξίδι του, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

τουριστικά γραφεία-περιπέτειες

  • Τουριστικό γραφείο-Pyramis International

Τέλος, ένα ακόμα πολύ γνωστό τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα είναι η Pyramis international. Το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο λειτουργεί τα τελευταία 38 χρόνια και εξειδικεύεται στις εκδρομές σε πολλές Αραβικές χώρες, όπως η Αίγυπτος, το Ντουμπάι, το Μαρόκο, η Ιορδανία κλπ. Η Pyramis international, υπόσχεται να πραγματοποίησει κάθε σας ταξιδιωτικό όνειρο, ακόμα και να σας προτείνει νέες ιδέες για προορισμούς και αξιοθέατα. Φυσικά, προσφέρει ταξίδια στην Ευρώπη, στην Ασία αλλά πλέον στην Αμερική και σε πολλά εξωτικά νησιά. Υπάρχουν πολλά πακέτα που μπορείτε να προτιμήσετε, από ομαδικά μέχρι ατομικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με την Pyramis International αλλά και να απολαύσετε τις υπέροχες παροχές της.