“Πως να βρω τον ωροσκόπο μου”, είναι σίγουρα μια ερώτηση, που πολλοί από εσάς θα έχετε αναρωτηθεί έστω και μια φορά στην ζωή σας. Ο ωροσκόπος είναι πολύ σημαντικός όσον αφορά το πεδίο της αστρολογίας, καθώς είναι από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την προσωπικότητά σου αλλά και τις ζωδιακές σου προβλέψεις. Με τον ωροσκόπο, μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το που βρίσκονται οι πλανήτες γύρω από το δικό σας, προσωπικό πλανητικό πεδίο. 

Για να μπορέσετε να βρείτε τον ωροσκόπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά μια μονάχα πληροφορία: την ακριβή ώρα της γέννησης σας. Αυτό και μόνο αρκεί για να μπορέσετε να βρείτε ποιο ακριβώς είναι το ωροσκόπιο του ζωδίου σας.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το ζώδιό σας, εδώ θα βρείτε απάντηση στο ερώτημα του “πως να βρω τον ωροσκόπο μου”. Η ομάδα του Pinguinos.gr, βρήκε για εσάς ό,τι θα θέλατε να ξέρετε για τον ωροσκόπο σας και θα σας βαηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερα χαρακτηριστικά που φανερώνει για εσάς αλλά και για την πορεία σας.

ωροκόπος - πως να βρω τον ωροσκόπο μου

Υπολογισμός Ωροσκοπίου

Για αρχή, θα ήταν καλό να κατανοήσουμε με ποιον τρόπο υπολογίζουμε τον ωροσκόπο. Ο ωροσκόπος γενικότερα αλλάζει ανά δύο ώρες περίπου μέσα σε μια μέρα. Οπότε ένας απλός και εύκολος τρόπος για να υπολογίσετε τον ωροσκόπο σας, είναι να μοιράσετε ένα 24ωρο, σε 2 ωρα. Το μυστικό είναι να ξεκινήσετε τον υπολογισμό από τις 6:00 το πρωί, και με την έναρξη του ζωδίου σας κατά την ανατολή του Ηλίου. Μπορεί η μέθοδος να μην είναι απαραίτητα η πιο αξιόπιστη αλλά αν την ακολουθήσετε μπορείτε να βρείτε εύκολα το ωροσκόπιό σας.

Ένα εύκολο παράδειγμα για να βρεις τον ωροσκόπο σου

Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα για την καλύτερη κατανόηση. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι Κριός:

Ώρα γέννησης – Ωροσκόπος

06:00 – 08:00 – Ωροσκόπος Κριός

08:00 – 10:00 – Ωροσκόπος Ταύρος

10:00 – 12:00 – Ωροσκόπος Δίδυμος

12:00 – 14:00 – Ωροσκόπος Καρκίνος

14:00 – 16:00 – Ωροσκόπος Λέων

16:00 – 18:00 – Ωροσκόπος Παρθένος 

18:00 – 20:00 – Ωροσκόπος Ζυγός 

20:00 – 22:00 – Ωροσκόπος Σκορπιός

22:00 – 00:00 – Ωροσκόπος Τοξότης 

00:00 – 02:00 – Ωροσκόπος Αιγόκερως

02:00 – 04:00 – Ωροσκόπος Υδροχόος 

04:00 – 06:00 – Ωροσκόπος Ιχθύς

πως να βρω τον ωροσκόπο μου - πλανήτες

Πιο Αναλυτικά

Το παραπάνω είναι ένα σύντομο παράδειγμα για το πως μπορείτε να βρείτε τον Ωροσκόπο σας με βάση το ζώδιο σας. Παρακάτω θα βρείτε πιο συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά σας με βάση το ωροσκόπιο σας.

Κριός: Αν ο ωροσκόπος του ζωδίου σou είναι Κριός αυτό φανερώνει πως σαν άνθρωπος βγάζεις αυτοπεποίθηση και ένταση. Είσαι νευρώδης, ανυπόμονος, δραστήριος και θέλεις να κάνεις συνεχώς νέα πράγματα. 

Ταύρος: Ο ωροσκόπος του Ταύρου φανερώνει πως είσαι προσγειωμένος, και πάντα κρατάς το ανάστημά σου ψηλά. Είσαι πρακτικός και υλιστής άνθρωπος και συνήθως κάνεις κάθε κίνηση αργά και σταθερά, καθώς θες να είσαι πάντα σίγουρος για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι: Ο ωροσκόπος του Διδύμου φανερώνει πως είσαι ένας άνθρωπος που κάνει κάθε κίνησή του σε μεγάλη ταχύτητα και έχει πολύ γρήγορες αντιδράσεις. Είσαι ευέλικτος και δεν σου αρέσει τόσο και εκφράζεις όλα σου τα συναισθήματα. 

Καρκίνος: Σαν χαρακτήρας είσαι καλός άνθρωπος με ευαισθησίες, μπορεί κάποιος να σε χαρακτηρίσει τόσο συναισθηματικό αλλά και με έντονες αλλαγές στα συναισθήματά σου. 

Λέων: Ως Λέων, έχεις αγέρωχο χαρακτηριστικό και εκπνέεις σιγουριά και δύναμη σε κάθε έναν δίπλα σου. Φυσικά είσαι εξωστρεφής άνθρωπος και σου αρέσει τις περισσότερες φορές να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής στο περίγυρο σου. 

Παρθένος: Αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο, σημαίνει πως το χαρακτηριστικό που σε κυριεύει είναι η ευγένεια. Μπορεί κανείς να σε χαρακτηρίσει ως άνθρωπος χαμηλών τόνων και αρκετά προσεκτικό με ότι λέει. Τέλος, θέλεις να είναι όλα γύρω σου οργανωμένα και σε μια σειρά. 

πως να βρω τον ωροσκόπο μου - ζώδια ταρώ

Ζυγός: Αν είσαι Ζυγός, τότε το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σε σένα είναι η κοινωνικότητα σου. Είσαι σίγουρα χαμογελαστός άνθρωπος και είσαι έχεις ένα παρουσιαστικό που γοητεύει τους γύρω σου. Επίσης, δεν σου αρέσει να είσαι μόνος σου και θες να έχεις κοντά σου άτομα που αγαπάς. 

Σκορπιός: Αν ο ωροσκόπος σου είναι Σκορπιός, είσαι ένας άνθρωπος λιγομίλητος αλλά εμπνέεις έντονο ερωτισμό και γοητεύεις εύκολα τους γύρω σου. Τέλος μπορεί κανείς να σε χαρακτηρίσει η οξυδέρκεια και το έντονο ένστικτο που έχεις τις περισσότερες φορές.

Τοξότης: Ο Τοξότης ως ωροσκόπος, δίνει στον χαρακτήρα σου το στοιχείο της ενεργητικότητας και της ζωντάνιας. Εμπνέεις μια χαρούμενη και ευχάριστη εικόνα στους γύρω σου καθώς είσαι χαμογελαστός και προσιτός.

Αιγόκερως: Ο ωροσκόπος του Αιγόκερου, δίνει στον χαρακτήρα σου ένα συγκρατημένο ύφος. Είσαι προσεκτικός και μετρημένος σε κάθε κίνηση που κάνεις καθώς θέλεις πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Υδροχόος: Αν ο ωροσκόπος σου είναι Υδροχόος, αυτό φανερώνει πως είσαι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει εύκολα και προκαλεί με την κάθε πρωτοποριακή του άποψη. Είσαι εκκεντρικός, όχι με την κακή έννοια και σου αρέσει να κάνεις πολλά πράγματα την ίδια στιγμή.

Ιχθύς: Τέλος, αν ο ωροσκόπος σου είναι Ιχθύς, τότε αυτό που σε χαρακτηρίζει ως άτομο είναι μια λεπτεπίλεπτη εικόνα. Είσαι αρκετά ευαίσθητος αλλά και έχεις μια καλλιτεχνική κλίση. 

Δείτε ακόμα: Οι Καλύτερες Περιοχές για Νυχτερινή Ζωή στην Αθήνα