Το δεύτερο lockdown ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, όμως αυτή τη φορά όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Αρχικά, δεν πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα να μας επηρεάσουν αρνητικά αλλά να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει να δούμε την όλη κατάσταση σαν μία ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην ήταν δυνατόν αυτό. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην διατήρηση της δημόσιας υγείας στην οποία εντάσσεται και η δική μας. 

Τι Να Κάνετε

Όλα ξεκινούν από τον άνθρωπο. Μην κάθεστε όλη την ημέρα στον καναπέ τρώγοντας ή πίνοντας καφέ αλλά διαβάστε ένα ωραίο βιβλίο ή άρθρο που θα σας ενδιαφέρει, πλέον υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο. Άλλη λύση είναι να γυμναστείτε, ξεκινήστε κάτι καλό για τον εαυτό σας τώρα! Μην περιμένετε οι αλλαγές που θέλετε να γίνουν από μόνες τους αλλά γίνετε εσείς η αλλαγή! Αναστοχαστείτε και κάντε αυτοαξιολόγηση της καθημερινότητας που είχατε και σκεφθείτε τι μπορείτε να αλλάξετε αλλά και να μάθετε από αυτά που έχετε βιώσει.

Αναστοχασμός

Αναστοχασμός μπορούμε να πούμε ότι είναι η αφαίρεση του πέπλου της άγνοιας καθώς διερευνούμε άμεσα και με μεγάλο ενδιαφέρον τον εσωτερικό και πνευματικό  μας κόσμο. Μπορούμε να ζυγίσουμε όλα τα αρνητικά και όλα τα θετικά που υπάρχουν στη ζωή μας συνειδητοποιώντας ότι πάνω από όλα μετράει το εμείς. Εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε το κόσμο μας καλύτερο, εμείς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, εμείς, εμείς, εμείς!!!

Δείτε Επίσης: ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Επωφεληθείτε από την Αλλαγή

Έχοντας γνώση πλέον του τι υφίσταται γύρω μας είναι δική μας επιλογή του τι θα γίνει αύριο, καθώς έχουμε τη γνώση και την καθημερινή ενημέρωση. Έχει πραγματικά τόση πολύ σημασία τι δουλειά κάνουμε, με ποιους κάνουμε παρέα και γιατί, που έχουμε ξεχάσει ότι πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας και δεν εννοείται μόνο στην εξωτερική μας εμφάνιση. Ο χρόνος που δεν αφιερώναμε νωρίτερα στον εσωτερικό μας εαυτό τον έχουμε τώρα με σκοπό να μας αφυπνίσει, καθώς ο χρόνος περνάει και πίσω δεν γυρνάει και μαζί του φεύγουν και οι στιγμές μας, η ζωή μας. Ναι είναι λίγο κλισέ αλλά ισχύει. Τίποτε άλλο δεν είναι πιο σημαντικό από εμάς και ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο μπορούμε και οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι για όλα και ιδιαίτερα για τη δημόσια υγεία. 

Όλοι είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου και οφείλουμε να εκτιμήσουμε το δώρο που μας δόθηκε συμβάλλοντας με όποιο τρόπο μπορούμε.

Think Positive

Stay Safe