Όταν πρόκειται για συμπληρωματικά και συγκρουόμενα χρώματα, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες αποχρώσεις λειτουργούν μαζί και ποιοί χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων απλά δεν ταιριάζουν. Στην πραγματικότητα, αν δεν κάνουμε πολλές δοκιμές σε υφές και χρώματα δεν θα μάθουμε ποτέ τι μας ταιριάζει αλλά και τι συνδυασμούς να κάνουμε.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να χάνετε ή δεν έχετε, τόσο χρόνο όταν είναι να ντυθείτε, είμαστε εδώ, με αυτά τα ενημερωτικά άρθρα για να σας βοηθήσουμε. Οι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων που έχουμε ξεχωρίσει για εσάς είναι ορισμένοι φυσιολογικοί, αλλά υπάρχουν και μερικοί συνδυασμοί που δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να φαίνονται τόσο κομψοί μαζί. Τι πρέπει να φοράμε με το χακί; Ποιο είναι το τέλειο ταίρι με το κίτρινο λεμόνι; Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε ποιοί χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να βάλετε.

 

Χακί και Μπορντώ

Το καφέ και το πράσινο αλλά και οι αποχρώσεις τους όπως είναι το χακί και το μπορντώ, δεν πρέπει να προορίζονται μόνο για κομάντο ή πεζοπόρους. Στην πραγματικότητα, το outfit σας μπορεί να δείξει εξαιρετικά ακριβό αν επιλέξετε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό. Αν είστε κάπως επιφυλακτική με το ντύσιμο σας και δεν θέλετε να υποβάλετε, κρατήστε τα ρούχα σας σε χακί χρώμα και τα αξεσουάρ σας σε μπορντώ.

Ανοιχτό μπλε και Λεμόνι

Συνήθως, οι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων παστέλ σε παστέλ, μπορεί να οδηγήσουν μια εμφάνιση σας να μοιάζει με πασχαλινό αυγό. Αυτό όμως το ρίσκο μπορείτε να το αποφύγετε αν επιλέξετε να φορέσετε ένα κάτω μέρος σε ανοιχτό μπλε και ένα πάνω μέρος σε λεμονί. Το αντίθετο μείγμα θερμότερων και πιο δροσερών αποχρώσεων δημιουργούν έναν κατευθυντήριο αλλά κλασικό συνδυασμό.

Δείτε επίσης: Πώς Να Φορέσεις Το Αγαπημένο Σου Τζιν Πουκάμισο

Κρεμ και Μπεζ

Οι μινιμαλιστές αγαπούν να φορούν αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων και είναι καιρός να το δοκιμάσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη, καθώς είναι τόσο εύκολος να επιτευχθεί. Οι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων που έχουν κρεμ και μπεζ φαίνονται αβίαστοι μαζί και με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να κάνουν ακόμη και τα πιο casual και αδιάφορο look να δείχνει ακριβό και περιποιημένο. Τα μαύρα αξεσουάρ θα απογειώσουν μια πρωινή εμφάνιση.

Ροζ και Κόκκινο

Τυπικά, αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων θεωρούνται ταμπού όσον αφορά το στυλ. Σήμερα όμως το να φοράμε κόκκινο και ροζ μαζί είναι απίστευτα κομψό και δημιουργεί ένα outfit με άποψη, είναι αυτό που λέμε στη μόδα. Το μυστικό είναι να αποφύγετε τις έντονες αποχρώσεις και να επιλέξετε τους πιο κατεβασμένους και μουντούς τόνους του κάθε χρώματος.